Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

High Light LED Milkshake

High Light LED Milkshake

High Light LED Milkshake

A High Light LED Milkshake 4g zselé használata modern megoldás és hihetetlen időmegtakarítás! Magas minőségű, közepesen sűrű tej-fehér építőzselé, amely az egyedülálló formulának köszönhetően akár lényegesen csökkentheti is a munkaidőnket. Ez az innovatív High Light polimer rendszer a legjobb minőségű technológián alapszik. Az egyedülálló összetételnek köszönhetően, a kötési idő 30 másodpercre csökken a LED és UV/LED lámpákban. A termék akrilsavat nem tartalmaz, így kedvezőbb hatással van a természetes körömlemezre, mint a hagyományos UV zselék. 

Bővebben
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
30s vagy 2 perc
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2021.09.27
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
1 695 Ft
Egységár: 424 Ft/g
Konzisztenciája :

Részletek

Rajongsz az elegáns minimalizmusért? Finom, elegáns megjelenésről álmodsz, amely segít növelni természetes szépséget? Akkor High Light LED Milkshake építő zselénket válaszd. A tejszerű, félig átlátszó szín remekül fog szolgálni a francia manikűr alapjaként vagy tökéletes, semleges háttérként a körömdíszítéshez. Tökéletes alkalmi, például menyasszonyi körmökhöz, vagy akár üzletasszonyok számára!

A High Light LED Milkshake zselé egyfázisú, közepesen sűrű, tej-fehér színű építőzselé, mely egyaránt alkalmas körömmegerősítésre, sablonos vagy tipes körömépítésre. 

A hagyományos építőzselékhez képest hatalmas időmegtakarítással dolgozhatunk, hiszen az eddig megszokott 2-3 perces kötési idő, a High Light LED Milkshake zselé, LED lámpában való használatával lecsökken 30 másodpercre. A High Light LED zselé befektetés az innovatív megoldásokba, amelyek elképesztő költségmegtakarítást eredményeznek. 

A Led lámpa mellett, hagyományos UV lámpában is használható, de az utóbbi használatánál, a kötési idő növekszik, 2 percre. A termék használatánál, fontos odafigyelnünk, hogy a tégelyt nem szabad UV vagy LED lámpa fénytartományába helyezni! Az anyagnál a polimerizáció rövid idő alatt végbemegy. A részecskék gyors rendeződése következtében súrlódás jön létre, amely hőt termel. Így az arra érzékenyeknél lámpa helyezéskor előfordulhat égető érzés. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!