Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Jelly Pink Shine Gél

Jelly Pink Shine Gél
Jelly Pink Shine Gél
Jelly Pink Shine Gél
Jelly Pink Shine Gél

Jelly Pink Shine Gél

A Jelly Pink Shine Gél 5ml egy apró csillámos, rózsaszín színű, nagyon erős és sűrű, egyfázisú építőzselé, különleges puding állaggal, a porcelán szilárdságával és a zselé rugalmasságával ötvözve. Állagának köszönhetően tökéletes mind az 5 köröm építéséhez egyszerre. Nincs több fellevegősödés és nincs több törött köröm. UV és LED lámpában egyaránt használható.  

Bővebben
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Kézbesítés :
2021.09.27
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
1 450 Ft
Egységár: 290 Ft/ml

Részletek

Ez a Jelly Pink Shine Gel egy különleges, a hagyományos zselékhez képest egészen más állagú termék. Színe rózsaszín, apró csillámokkal tarkítva. Állaga a pudig állagához hasonlítható. Sűrű, de mégis könnyen eldolgozható, szépen terül. Nagyon erős tapadású, így használatával könnyen kiküszöbölhető az anyag felválás és fellevegősödési problémák. Ezzel a zselével való munkavégzés gyakorlatot vagy tapasztalatot igényel. Ennek ellenére akár kezdő szakembereknek is nyugodt szívvel ajánljuk. Használat nem nehéz, csak szokatlan lehet a hagyományos UV zselékhez képest. 

Viszont számtalan előnnyel rendelkezi, ami mind amellett szól, hogy érdemes hogy kipróbáld a használatát. Az erős tapadás mellett további előnye, hogy nem folyik meg. Könnyen elegyengethető anélkül, hogy befolyna a köröm sáncba. Használatával időt és energiát takaríthatsz meg. A termék többféle színváltozatban került forgalomba, így könnyen megtalálhatod a neked megfelelőt. A csillogós változatokkal igazán egyedi körmök alkothatók. UV és LED lámpában egyaránt használható. Kötési ideje 36W-os UV lámpában 2 perc, LED vagy UV/LED lámpában 45 másodperc. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!