Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
1 995 Ft - 9 260 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

MollyLac One Drop Tixology zselék

MollyLac One Drop Tixology zselék

A MollyLac One Drop Tixology zselék elhozták a valódi innovációt a műköröm zselék világába. Egyedi technológiájuk lehetővé teszi, hogy teljesen ellenőrzésed alatt tarthasd ezt a fantasztikus anyagot.

Professzionális termékek várnak ezek az oldalon, amelyek fantasztikus tulajdonságokkal rendelkeznek. Hiszen egyszerre képesek az önterülő zselékhez hasonlóan működni, miközben mégsem kell attól tartanod, hogy a körömlemezről lefolynak. Többféle színnel várunk, gyere, nézd meg őket te is!

Tovább

Miért szeretjük annyira a műköröm zseléket?

Amikor a porcelán alapanyagok mellett megjelentek a műköröm zselék, szinte forradalmasították a műkörmök piacát. Könnyű kezelhetőségükkel, valamint elképesztő tartósságukkal gyakorlatilag a piacra kerülésük pillanatában belelopták magukat a nők szívébe. A zselékkel elérhetővé vált a gyorsan és szépen elérhető gyönyörű végeredmény, ami szakszerű felvitel esetén tökéletes körmöket eredményezett.

A népszerűség hamarosan akkora lett, hogy már az otthonokban is egyre többen próbálkoznak meg azzal, hogy saját maguk körömszobrászai legyenek. Kitartással, gyakorlással és némi kézügyességgel, valamint a megfelelő minőségi alapanyagok alkalmazásával ma már ez sem lehetetlen. Így ha éppen nem jutsz el a körmösödhöz, otthon is készíthetsz ápolt megjelenést sugárzó tartós körmöket.

A MollyLac One Drop Tixology zseléknek köszönhetően ez a lehetőség még közelebb kerül hozzád, de a szakemberek is értékelni fogják ennek a nagyszerű újdonságnak az előnyeit.

Miben számítanak újdonságnak a MollyLac One Drop Tixology zselék?

Ez egy teljesen új generációja a műköröm zseléknek, s ezúttal valóban egy olyan nagyszerű műköröm alapanyag került általuk a piacra, amellyel a gyors és tökéletes munkavégzés igen egyszerűen elérhető, megvalósítható.

A "folyékony-memória" technológia varázslatos módon képes biztosítani azt, hogy teljesen kontrolláljuk a körömlemezre felvitt anyagot. A tixotrópiának köszönhetően a körmön lévő zselé irányítható és ellenőrizhető, miközben önterülés is jellemzi. Ezek a vonások együttesen biztosítják azt, hogy ne folyjon az anyag a kutikulára, mégis szépen terüljön a körmökön, pontosan annak megfelelően, ahogy azt szerettük volna.

Mikor érdemes a One Drop Tixology zseléket választani?

Nagyon jó döntésnek bizonyulnak ezek a készítmények olyankor, amikor reszelésmentes technikát szeretnénk alkalmazni. Ráadásul ezzel a technikával nagyon gazdaságosan, s emellett időhatékonyan tudunk dolgozni, ha a MollyLac One Drop Tixology zseléket választjuk.

Használhatjuk ezenfelül hosszabbítás során, de akkor is jó eredményeket érhetünk el vele, amikor a cél a saját körömlemez támogatása, megerősítése.

Színek a kínálatban

A MollyLac One Drop Tixology zselék négyféle színben vásárolhatók meg, ezek az Ice Glass, a Mild Rose, a Hot Latte és a Silky White. Tökéletes árnyalatok, amik nagyon jól passzolnak a különböző bőrszínhez is. Ha szeretnénk, utána elég egy fedőzselét alkalmazni, de természetesen kiváló alapot kínál mindenféle díszítéshez is.

A vendégeid imádni fogják!

Egységes, csíkmentes szín és kiváló ellenálló képesség a mechanikai behatásokkal szemben. Egészen puha reszelővel is szépen alakítható, s egyszerre kínál szép és tartós eredményt. Tulajdonképpen szinte már csak extra bónusz, hogy ezzel a zselével nincs több égető érzés a lámpázás során, így azoknak is bátran ajánlhatjuk, akik emiatt ódzkodnak a műköröm zselék alkalmazásától.

Nézd meg a teljes kínálatunkat, és válaszd a kedvenc színedet!

Tovább