Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

NTN Cover Gel 30 ml

NTN Cover Gel 30 ml

NTN Cover Gel 30 ml

Az NTN Cover Gel 30 ml kiváló tulajdonságokkal rendelkező, közepesen sűrű körömágyhosszabbító zselé, amely a felhasználás szempontjából könnyű, gyors és egyszerű használatot eredményez. Önterülő tulajdonságának köszönhetően, nagyon kényelmes munkát biztosít a felhasználók számára. Nagyon tartós és rugalmas zselé, ideális köröm megerősítéshez, illetve tipes és sablonos technikához egyaránt. UV és LED lámpában is kiválóan használható. Használata ajánlott akár kezdő, akár tapasztalt felhasználók részére. 

Bővebben
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Tulajdonsága :
Önterülő
Kézbesítés :
2021.10.21
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
2 260 Ft
Egységár: 75 Ft/ml
Kiszerelés :
Konzisztenciája :
Nincs raktáron

Részletek

Az NTN Cover Gel közepes viszkozitású körömágyhosszabbító anyag, mely könnyű felhasználhatóságot eredményez. Pontos építésnél és optimális mennyiségű anyag felhasználásnál reszelést alig igényel. Nagyon tartós és rugalmas anyag, erős tapadással. Minden más típusú zselével kompatibilis, ezekkel bátran kombinálható. Bármilyen UV lámpában biztonsággal használható. A kötés létrejöttét követően, a felületén megjelenő kohéziós réteget cleaner segítségél tudjuk letörölni. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!