Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

NTN Violet Gel 15 ml

NTN Violet Gel 15 ml

NTN Violet Gel 15 ml

Az NTN Violet Gel 15 ml kiváló tulajdonságokkal rendelkező, közepesen sűrű zselé, amely a felhasználás szempontjából könnyű, gyors és egyszerű használatot eredményez. Önterülő tulajdonságának köszönhetően, nagyon kényelmes munkát biztosít a felhasználók számára. Nagyon tartós és rugalmas zselé, ideális köröm megerősítéshez, illetve tipes és sablonos technikához egyaránt. UV és LED lámpában is kiválóan használható. Használata ajánlott akár kezdő, akár tapasztalt felhasználók részére. 

Bővebben
Kiszerelés :
15 ml
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Közepesen sűrű
Tulajdonsága :
Önterülő
Kézbesítés :
2021.08.03
Szállítási költség :
990.-Ft-tól
1 680 Ft
Egységár: 112 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft

Részletek

Az NTN Violet Gel közepes viszkozitású anyag, mely könnyű felhasználhatóságot eredményez. Pontos építésnél és optimális mennyiségű anyag felhasználásnál reszelést alig igényel. Nagyon tartós és rugalmas anyag, erős tapadással. Lilás színét a benne található optikai fehérítő és UV szűrő okozza, amely a színek kiemeléséjért és az anyag sárgulásának megelőzéséjért felelős. Minden más típusú zselével kompatibilis, ezekkel bátran kombinálható. Bármilyen UV lámpában biztonsággal használható. A kötés létrejöttét követően, a felületén megjelenő kohéziós réteget cleaner segítségél tudjuk letörölni. A tisztitást követően felületet ragyogóan fényes marad. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!