Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Nailo Primer (savas)

Nailo Primer (savas)

Nailo Primer (savas)

A Nailo Primer (savas) magas minőségű, savas előkészítő folyadék. Növeli a tapadást, megakadályozza a fellevegősödést. Egyaránt használható zselés vagy porcelán technikánál. Felvitele után a teljes száradást megvárva lehet rá építeni. Levegőn szárad, így UV lámpa használatára nincs szükség.

Bővebben
Kiszerelés :
9ml
Tulajdonsága :
Savas
Kézbesítés :
2022.08.16
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Beszerzés alatt
1 050 Ft
Egységár: 117 Ft/ml
Beszerzés alatt

Részletek

A Nailo Primer használatánál fokozott odafigyelés szükséges, ugyanis ez a savas primer bőrrel nem érintkezhet, mert igen erős maró hatású. A bőrre kerülést követően égési sérüléseknek megfelelő elváltozást okoz. Ha ez megtörténik azonnak orvoshoz kell fordulni. Kizárólag professzionális felhasználásra ajánlott!

Rendkívül erős tapadást biztosít. UV lámpa használat nélkül alkalmazandó. 
Tulajdonságai:
- Sav tartalmú termék
- Gyorsan szárad
- Nagyon erős maró hatású

Fontos figyelmeztetés! Téli szezonban előfordulhat, hogy a szállítás során a primer megdermed. Ha kristályosodott, fagyott állapotban találod a primert a csomagodban, akkor NE BONTSD KI! Minden Primer 6°C alatt ezt a halmazállapotott veszi fel. Ilyen állapotban KIBONTANI TILOS!!! Várd meg, amíg szobahőmérsékletlen feloldódik, ezt követően gond nélkül tudod majd használni. Aggodalomra semmi ok, ez a változás minőségbeli romlást nem okoz a terméknél. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!