Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Silcare Base One Cat Eye, Bay Cat 16#

5 (1 vélemény)
Silcare Base One Cat Eye, Bay Cat 16#

Silcare Base One Cat Eye, Bay Cat 16#

5 (1 vélemény)

A Silcare Base One Cat Eye Gel, Bay Cat 16# színes zselé közepesen sűrű, önterülő képességű termék. Magas pigment tartalmának köszönhetően, nagyon jó fedő képességű. Mágnes segítségével egy szempillantás alatt olyan színátmenet készíthető a köröm felületén, amely a fény szögétől függően változik. Önmagában is használható, mint egy hagyományos színes zselé, vagy egy mágnes segítségével 5 másodperc alatt kialakítható a mindenkit elkápráztató, macskaszem hatás. 

Bővebben
Kiszerelés :
5g
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Közepesen sűrű
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.08.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 050 Ft
Egységár: 210 Ft/g

Részletek

A macskaszem csodálatos, titokzatos, érdekes fényessége már elérhető a körmödön is. A Base One színes zselék közül, a Cat Eye zselé egyedülálló mágneses tulajdonságokkal rendelkező UV gél. A Cat Eye hatású körmök gyönyörűen ragyognak, elvarázsolják a színek eredeti átmenetét és vonzzák a figyelmet, mint a macska pupillái. Base One Cat Eye zselé és egy speciális mágnes, mindössze öt másodperc alatt létrehozza a macskaszem hatást a körmödön. Hatására a színe és a csillogása megváltoztatja a helyét a fényszögtől és a kéz helyzetétől függően.

Ez a termék erősen pigmentált, nagy fedő tulajdonsággal rendelkezik és gyönyörűen csillog. Rendkívüli és csodálatos színnel varázsolja el a viselőjét. Kétféle módon is felhasználható. Hagyományos színes zseléként használva, gyöngyház csillogású körmöket alkothatunk vele. Ha mágnesezzük, ez a csillogás tovább fokozható és létrehozható egy színátmenet, ami a fény szögétől függően változik. 

Kötési ideje 36W-os UV lámpában 2 perc. Használat előtt minden esetben szükséges a felkeverése!

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Németh Nikolett EV.
2022.02.12
A színe élénkebb mint a képen, igazi nyári szín! Mágnes is látszik rajta! Sűrű, jól fed.