Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 18.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Silcare Base One Pixel, Bahama Holiday Blue 18#

Silcare Base One Pixel, Bahama Holiday Blue 18#

Silcare Base One Pixel, Bahama Holiday Blue 18#

A Silcare Base One Pixel, Bahama Holiday Blue 18# színes zselé közepesen sűrű, önterülő képességű termék. Magas pigment tartalmának köszönhetően, nagyon jó fedőképességű. Lenyűgöző hatását a pici apró csillámok (pixelek) fokozzák. Több ezer fényes részecske, intenzív színtelítettség. A Base One Pixel zseléje egyedi és kiváló tulajdonságokkal fog meglepni.

Bővebben
Kiszerelés :
5 g
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Közepesen sűrű
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.01.26
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Utolsó darabok!
955 Ft
Egységár: 191 Ft/g

Részletek

A Base One Pixel termékcsalád zseléje csillogó, magával ragadó, telített színű. Nagyon jó tapadású és kiváló tulajdonságokkal rendelkező alapanyag. Probléma nélkül kombinálható más zselékkel. A közepesen sűrű konzisztencia és az önterülő képessége biztosítja a legnagyobb munkakomfortot.

A zselé tartós és rugalmas, ugyanakkor maximális tapadás jellemzi. Szintkiegyenlítő tulajdonsága, könnyű felhasználhatóságot eredményez.  Nem tartalmaz akrilsavat, így kedvezőbb hatással van körömlemezre, mint más színes UV zselék. Kötési ideje 36W-os UV lámpában 2 perc. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!