Szűrés

Termék státusza
Színárnyalat
Ár
955 Ft - 1 050 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Base One Red zselék

Base One Red zselék

A méltán ismert és elismert, kifejezetten népszerű Silcare Base One zseléinek új kistestvérei a Based One Red zselék. Különlegességük a megszokott és kiváló Silcare minőség mellett az, hogy a teljesen fedő változatok mellett félig áttetsző színekből is izgalmas változatokat hoz el neked!

A közepesen önterülő, jól kezelhető Base One Red zselék nagyszerű választásnak bizonyulnak majd, ha szereted az extrém, az elegáns és az igazán egyedi színeket, amelyek ebben a kollekcióban helyet kaptak. Nézd meg kínálatunkat, és fejezd ki az egyéniségedet ezekkel a gyönyörű színekkel!

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább

A színes műköröm zselék jelentősége, avagy miért szeretjük őket annyira? 

A műköröm zselék összes pozitív tulajdonságát magukba sűrítő színes zselék könnyű kezelhetőségükkel, a korrekcióra való lehetőség biztosításával, valamint azzal a természetes vagy éppen nagyon is intenzív, esetleg elegáns hatással, amelyet elérünk velük, szó szerint belopták magukat a szívünkbe!

Miért különleges a Base One termékcsalád?

A Silcare márkanév önmagában is egyet jelent a legújabb innovációkkal, az állatkísérletektől mentes fejlesztésekkel, valamint azzal, hogy a lehető legkevesebb káros, illetve allergiás reakciókhoz köthető összetevőt eltávolították a receptúrájukból. Ennek megfelelően a Silcare termékek döntő többsége mentes az akrilsavtól. 

A különleges összetételnek köszönhetően a Silcare zselékkel a körmeinkre sokkal jobban vigyázunk, mint ahogy azt megszokhattuk, s a zselé többé nem csak széppé varázsolja a körmeinket, hanem vigyáz is rájuk!

A Base One termékcsalád ismert arról, hogy kiemelkedő tapadás jellemzi, hogy nagyon jó az önterülése és közepes a sűrűsége. A termékcsalád építőzselé tagjával rendkívül jól tudunk haladni a műköröm építésével, mert lehetővé teszi a kiemelkedően gyors munkát.

A termékcsaládnak emellett még számos tagja van, legismertebb talán a Color kollekció, amely nem más, mint a Based One zseléknek a színes változata. A Color kollekció darabjait különleges színek és hatalmas választék jellemzi. Az ide tartozó zselék mind a nagyon intenzív, különleges és csodás színek, valamint a tökéletes fedésű zselék közé tartoznak. Ami egyedivé teszi őket a zselék világában, az az egyedülálló Silcare receptúra, amelynek köszönheti ez a műköröm alapanyag a jó kezelhetőségét, valamint a szép terülését és a nagyon jó tapadását.

Bemutatkoznak a Base One Red zselék!

Teljesen fedő és részben áttetsző fedésüknek köszönhetően még ez a kollekció is rendre meg fog lepni minket! A gyönyörű színek mellett a nagyszerű, s a Base One termékcsaládtól már megszokott, a lehető legkiválóbb tulajdonságokat biztosító receptúrának köszönhetően mind az otthoni körömdíszítőknek, mind a profi műkörmös szakembereknek garantáltan el fogja nyerni a tetszését.

A Base One Red zselék ráadásul sosem válnak unalmassá, hiszen a zselék nagyon jól keverhetők más zselékkel, s így az, hogy mit hozunk ki belőle, elsősorban a saját kreativitásunkon múlik.

36 W-os UV lámpában 2 perc kötési időt igényel, míg  egy nagyobb teljesítményű, minimum 48W-os UV/LED lámpában való megköttetéshez mindössze 30 másodpercre van szükség. És milyen lesz, ha elkészül?

A minőségi műköröm alapanyagokból nagyon könnyű szép körmöket varázsolni, kiváltképp akkor igaz ez, ha a körmök tulajdonosának vagy éppen a köröm műkörmös készítőjének a fantáziadús kreálmányai, a különféle körömdíszítési technikái, illetve ezek ügyes kombinációja együtt van ahhoz, hogy valódi közös munka szülessék. Válassz te is a gyönyörű színek közül, és lepd meg magadat a Based One Red kollekció egy darabjával!

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább