Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
3 450 Ft - 8 450 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Affinity Ice zselék

Affinity Ice zselék

Műkörömépítéskor mindenki más és más alapanyagok és technika mellett teszi le a voksát. Ha a te mindened a zselés műköröm, ha ezzel dolgozol legszívesebben és legkönnyebben, akkor a lehető legjobb oldalon jársz. Engedd meg, hogy a figyelmedbe ajánljuk a Silcare Affinity Ice zseléit, amely rendkívül előnyös tulajdonságokkal csábít. 

A hozzáértő, szakértő kezek ezekkel a zselékkel akár több köröm felépítését is megvalósíthatja egyszerre. A titok abban rejlik, hogy ez a zselé képes arra, hogy aszerint változtassa meg a sűrűségét, hogy te éppen milyen szakaszában tartasz a munkának!

Tovább

Az okos Affinity Ice zselék

Ha létezik olyan az okos dolgok világában, hogy okos műkörömépítő zselé, hát akkor most rátaláltál. A professzionális termékeket kínáló Silcare márka kiváló minőségű zseléje tixotróp tulajdonságú, ami azt jelenti, hogy amikor nyugalomban van, akkor sűrűbb viszkozitást mutat, de ha mozgatás éri, akkor lágyabbá és formázhatóbbá válik. Tényleg olyan, mint egy varázslat: ha arra van szükséged, sűrű, ha viszont formázni szeretnéd, újra ellágyul és könnyen kezelhetővé válik. Ugyan nem lát a fejedbe, hogy onnan olvassa ki gondolataidat, de teljesen egy húron pendül veled és a kívánságod szerint viselkedik.

A tixotróp Affinity Ice zselék ezért lehetőséget adnak azoknak, akik megfelelően gyakorlottak és kellő rutint szereztek már, hogy egyszerre több körmöt is elkészítsenek anélkül, hogy azokat közben lámpa alatt köttetni kellene. Emiatt kiemelten javasolt azon profi körmösök számára, akik tudják, hogy minden perc szó szerint aranyat ér. Ez a technika neked rengeteg időt képes megspórolni.

Nem csupán okos, hanem...

Ha ez önmagában nem győzött meg arról, hogy új zselére válts, akkor hadd mondjuk még el neked, hogy a Silcare Affinity Ice zselék tökéletes tapadást, könnyű eldogozhatóságot, gyors munkát és kedvező árfekvést is jelentenek számodra. Ráadásul az Affinity Ice többféle kiszerelést és típust is kínál számodra, így biztosan megtalálod azt, amire szükséged van!

Affinity Ice Violet

Az Affinity Ice Violet zselé nevéhez hűen UV sugárzás elleni védelmet biztosít. Kék UV szűrőt tartalmaz, amelynek köszönhetően kizárhatóvá válik a sárgulás. Ez egy prémium termék, megnövelt tapadóképességgel, tixotróp tulajdonsággal, ráadásként kiemelten magas polimer kapcsolódásokkal. Ezt a prémium violet zselét kifejezetten ajánljuk, ha egy megbízható, minőségi, közepes sűrűségű, egyfázisú építőzselét keresel, amelyet közvetlenül a körömlemezen vagy - tetszés szerint - tipen is használhatsz. Figyelem: UV lámpa vagy kombinált lámpa szükséges hozzá!

Még több Silcare Affinity Ice zselé

Egy ugye sosem elég?! Így vagyunk ezzel mi is, éppen ezért itt az Affinity Ice Pink és az Affinity Ice Clear, mindkettő ugyanazt az UV szűrőt kapta, mint a Violet, s így ezek is képesek a sárgulás útjába állni. Minden tulajdonsággal rendelkeznek, amivel a többi Affinity Ice, így ezek is tökéletes választások a tökéletes zselés műkörmökhöz.

Természetesen hiányozna a termékpalettáról a cover zselé - ha nem lenne. Szerencsére azonban választható a körömágy hosszabbítására is alkalmas Affinity Ice Cover, ugyanazokkal a különleges tixotróp tulajdonsággal, amely az egész termékcsalád sajátja.

Engedj a kísértésnek! Megéri!

Biztosan szeretnéd ezt a különleges termékcsaládot kipróbálni! Ha téged is elvarázsolt a Silcare márka, ha fontos neked az állatkísérletektől mentes műköröm alapanyagok fejlesztése, és szereted az újdonságokat, akkor engedd meg, hogy elcsábítson ez a termékcsalád, és élvezd a vele megspórolt időt! Hiszen az idő a legdrágább kincsünk.

Tovább