Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Affinity Ice Violet

Premium Violet!!
Az Affinity Ice Violet egy közepesen sűrű, egyfázisú építőzselé, mely kiváló tapadással rendelkezik, akár a természetes körmön, akár tipen használva is. A benne található kék UV szűrő segítségével a színhőmérséklet 20%-al csökkent, így megakadályozza a sárgulást.
Az Affinity termékcsalád speciális tulajdonságokkal rendelkezik:
-Tixotróp (időfüggő és mozgásfüggő viszkozitásváltozás): 20%-al nőtt.
- A tapadás növekedés: 60% nőtt.
- A polimer láncok merevsége: 40%-al növekedett a magas polimer összekapcsolása révén.
Az Affinity Ice Violet zselé állagát tekintve közepesen sűrű zselé, de viszkozitása felhasználás közben folyamatosan változik. A Tixotróp tulajdonság lényege, hogy a zselé nyugalmi állapotban sűrűbb viszkozitású, de felhasználás közben a mozgás hatására lágyabbá válik, majd a munkánk befejeztével újra sűrűbb állagú lesz. A megnövekedett Tixotróp tulajdonságának köszönhetően a gyakorlottabb, rutinos felhasználok akár több ujjon is elvégézhetik az építést, majd ezt követően köttetik UV lámpában. Így az Affinity zselék használatával jelentősen lerövidíthetők a munkaórák száma. Használata UV lámpában vagy nagyteljesítményű (min. 48W), kombinált (UV/LED) lámpában ajánlott. Kötési ideje 36W-os UV lámpa használata esetén 2-3 perc. Hagyományos LED lámpában nem köt! A termék háromféle kiszerelésben kapható. Az elérhető tégelyek töltőtömege 15-30 és 100g.

A Nail4U Webáruház egyedülálló sávos kedvezmény rendszerének köszönhetően, akár 20%-al többet fordíthatsz Affinity Ice Violet zselék vásárlására! Bővebb információ >>>

Tovább