Szűrés

Termék státusza
Színárnyalat

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Base One Color zselék

Base One Color zselék

Rendkívül tartós polimer kötések, elképesztően izgalmas és intenzív színek, valamint elképesztő szintkiegyenlítő képesség - mindezt tökéletesen tudják a Silcare Base One Color zselék. Nagyszerű önterülő tulajdonság, valamint közepes sűrűség jellemzi őket. Könnyű dolgozni velük és garantált a tartós, gyönyörű eredmény.

Nagyon szépen fednek és elég gyorsan kötnek, lámpa alatt. UV és LED lámpa is alkalmas hozzájuk, de utóbbit a sötét színekhez nem javasoljuk. Ismerd meg a különleges Color kollekciót és válaszd ki a legszebb színeket! Neked melyik a kedvenced?

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

 

Tovább
 

A műköröm zselék pozitív tulajdonságai

A különféle műköröm zselék pozitív tulajdonságait nagyon jól ismerjük. Könnyű velük a munka a kiváló önterülésnek köszönhetően. Nyugodtan dolgozhatunk velük, hiszen csak lámpa alatt kötnek. Természetes hatást keltenek, mind azok számára, akik kívülről csodálják, mind azok számára, akik viselik. Ezek a tulajdonságok ráadásul még arra is alkalmassá teszik őket, hogy kezdők is bátran próbálkozzanak velük.

De vajon miben különböznek a Base One zselék?

A Base One zselék jelentősége

A Base One építő zselék a Silcare legnépszerűbb termékei között vannak és ez nem véletlen. Ezek a prémium kategóriát képviselő, professzionális építő zselék ugyanis kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, miközben kedvező áruknak köszönhetően kifejezetten jó ár-érték arányt képviselnek. A Silcare számos más termékéhez hasonlóan ezek is akrilsavtól mentesek, ezért sokkal jobb hatást gyakorolnak a saját körömlemezre nézve. Alkalmasak arra, hogy ne csak szépítsék, hanem óvják is a körmöket.

A Base One zselékre egyformán jellemző a kiváló tapadás, a jó önterülő képesség, valamint a közepes viszkozitás. Egyfázisú zselé voltuknak köszönhetően nemcsak könnyen kezelhető anyagok, hanem gyorsan is dolgozhatunk velük, ha szeretnénk. S ez nem elhanyagolható szempont sem a profi szakemberek, sem a gyakorlottabb felhasználók számára.

Bemutatkozik a Color Kollekció, avagy a Silcare Base One Color zselék!

A Base One Color zselék a Base One zselék színes változatai, amelyek olyan rengeteg gyönyörű színben és árnyalatban várnak rátok, hogy felsorolni is nehéz. Hogy csak párat említsünk a beszédes nevek közül: a barnák között vár az Autumn Brown, a Chocolate Candy, a Cinnamon Dream, a Cantaloupe, a Taupe Stones. A lila árnyalatokat gazdagítja a Blackberry Juice, a Truffle, a Dark Plum és a Dirty Plum. A Foxy Red, a Sugar Beet, a Sweet Cranberry, a Dry Tomato, a Red Lips, a Bloody Drop, a La Tortura, a Mysterious Girl csak néhány a piros színek közül. A hideg árnyalatok között találod az October Sky-t, az Autumn Sky-t, a Windy Sky-t, a Rainy Blue-t és az Indigo Blue-t, míg a zöldek között káprázatosan szép a Leaf Path és izgalmas árnyalat az Olive Tree. Sárga például a Mustard Sauce, a Limoncello, de itt az arany Gold Vixien és a narancs Gold Pumpkin is. A felsorolás közel sem teljes és a kínálat megállás nélkül gazdagodik! Válaszd ki a leginkább kedvedre való árnyalatokat!

A Base One Color zselék kiemelkedő fedést garantálnak kiváló minőségüknek és magas pigment tartalmuknak köszönhetően. A különleges Silcare recept jóvoltából egy nagyon jó tapadású, szépen terülő, ugyanakkor jól kezelhető zselével dolgozhatunk. UV lámpa alatt, 36W-os teljesítmény esetén 2 perces kötési idővel, míg LED lámpában nagyjából fél perccel számolhatunk. Viszont a LED lámpa nem ajánlott a sötét színekhez, ezt ne feledd! A Base One Color zseléket keverheted más zselékkel is és élvezheted a kiváló szintkiegyenlítő képességet, amelynek köszönhetően - ezúttal - szinte lehetetlen lesz hibázni.

A képernyőn látható színek, szinte soha nem egyeznek teljesen a valósággal. Kérünk mindenkit, ennek tudatában válogasson színeink közül. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább