Szűrés

Termék státusza
Színárnyalat

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Base One Las Vegas zselék

Base One Las Vegas zselék

Ebben a kategóriában Base One Las Vegas zselé kínálatunkat böngészheted! Neked mi jut eszedbe Las Vegasról? Szerencsejáték? Őrült bulizás? Elképesztő ragyogás?

Ez utóbbiról kapták a Base One Las Vegas zselék a fantázianevüket, hiszen ezeket is elképesztő csillogás jellemzi! Akár tombolni, bulizni mész, akár exkluzívan csillogó megjelenésre vágysz, ezek a zselék kielégítik az elvárásaidat! Kerülj te is csillámos hangulatba, válassz a legizgalmasabb és legragyogóbb színek közül, és csillogj, akár egy valódi sztár!

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább

A színes zselék vonzásában

Szerinted fontos, hogy a kezeink és a körmeink is ápoltak és szépek legyenek? A kezeink és velük együtt a körmeink is olyan részeink, amelyek mindig szem előtt vannak! Kezet fogunk bemutatkozáskor, karba fonjuk kezeinket vagy éppen gesztikulálunk velük - az az egy biztos, hogy nem a hátunk mögött rejtegetjük őket! Így azonban szembe kell néznünk azzal is, hogy kezeink is igen sokat elárulnak rólunk! A körmeinkkel pedig megmutathatunk magunkból, a személyiségünkből vagy éppen a hangulatunkból is egy keveset, s ennek egyik hatásos módja a körömdíszítés!

A színes zselék pedig pontosan a körömdíszítésben mutatják meg különleges színeiket és tulajdonságaikat! A díszítéshez többféle színes zselét is használhatunk, egyesek közülük kifejezetten javasoltak bizonyos technikák alkalmazásához. Ilyen például a sugar effect zselé a “cukorka hatás” kialakításához, a Geometric zselék a geometrikus minták és művészi formák megvalósításához. A Chaméleon zselék a ráeső fény szögének megváltozásával mindig más színűnek tűnnek, a Mystic Aurora pedig hasonló élményt kínál, csak visszafogottabban, az árnyalatok változásával.

Ezzel csak egy kis ízelítőt kaptál hatalmas színes zselé választékunkból, melyek közül a Las Vegas igazi hollywoodi ragyogást varázsol körmeidre!

A különleges Base One termékcsalád

A Silcare termékeitől már tulajdonképpen megszokhattuk, hogy gondoskodással, valamint újabb és újabb innovációval segítenek minket a körömápolásban és -szépítésben. Nincs ez másképp most sem! A Base One termékcsalád tagjaiban az a közös, hogy egyedi receptúra alapján, a lehető legjobb tapadással támogatnak minket abban, hogy elképesztően sokáig élvezhessük a zselékkel elkészített tökéletes és páratlan eredményt!

Ismerd meg a Base One Las Vegas zseléket!

A Base One Las Vegas zselék közepesen sűrű, nagyon jó önterülő képességű műköröm alapanyagok, amelyekkel akár egyetlen fedéssel is tökéletes hatást érhetünk el! Természetesen egy további réteg még erősebbé teszi az intenzitást! Erősen pigmentált zselé, amely nagyon szép csillogást varázsol a körmökre, ezért könnyen, egyszerűen és gyorsan élvezhetjük a maximális takarást.

A Base One Las Vegas zselék kötési ideje LED műkörmös lámpában mindössze 30 másodperc, míg UV lámpában nagyjából 2 perces időtartam alatt számíthatunk a tökéletes végeredményre.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes színt, illetve színárnyalatot?

Nagyon fontos, hogy mindig olyan színeket válasszunk, amelyek megfelelnek az egyéniségünknek, személyiségünknek. Ezek lesznek ugyanis azok az árnyalatok, amelyeket olyan önbizalommal, magabiztosan fogunk viselni, hogy már messziről látszani fog az, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A bal oldalon található szűrők is segítenek nekünk megtalálni a tökéletesen hozzánk passzoló Base One Las Vegas zseléket! Választhatunk a zöld, a kék, a fehér, a lila, a szürke, a barna, a piros, valamint a rózsaszín különféle árnyalatai közül. Biztosan rálelünk a hozzánk, az alkalomhoz, illetve a ruhánkhoz leginkább illő árnyalatokra!

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább