Szűrés

Termék státusza
Színárnyalat
Ár
955 Ft - 1 050 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Base One Pastel zselék

Base One Pastel zselék

A színes műköröm zselék könnyű kezelhetőségüknek és változatos megjelenésüknek köszönhetően a legnépszerűbb körömdíszítő alapanyagokként ismertek. Elképesztően tartósak és természetesen gyönyörűek is! A Silcare Base One Pastel zselék olyan közepes terüléssel jellemezhető, önterülő zselék, amelyek csodás pasztell színekkel kényeztetnek.

Kiváló fedés és rengeteg pigment a tökéletes színekért! Olyan tapadás jellemzi, amivel garantált a tökéletes eredmény, a tartósság jegyében pedig a kiemelkedő rugalmasság is nagy szerepet játszik. Ismerd meg a Pastel kollekció gyönyörű, lágy árnyalatait!

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább

Gyönyörű körmök mindenkinek!

A színes zselék többnyire sűrű vagy közepesen sűrű műköröm zselék, amelyek képesek biztosítani azt a tökéletes végeredményt, amelyre minden nő vágyik! Az igazán szép összképhez ezek a zselék magas pigmenttartalommal rendelkeznek és nagyon jól, szépen tapadnak meg. A tartós, tökéletes körmök könnyen elérhetőek velük!

Miért fontos, hogy tartós legyen?

Az ápoltság és szépség terén nemhogy csökkenő, hanem egyre csak emelkedő elvárásokkal szembesülnek a nők. Amikor már a smink is a dress code része a munkahelyen, akkor tudhatjuk, hogy valóban elvárt tulajdonság az ápoltság. Természetesen ennek minden nő vérmérséklete és kedve szerint tesz eleget vagy tagadja meg. Az azonban vitathatatlan tény, hogy sokan vagyunk, akik nem kényszerből, hanem örömmel hozzuk ki magunkból a legtöbbet.

Az ápoltságról igen szembetűnően árulkodnak a körmök, ezért ha szeretnénk szépek, igényesek, netalántán csábítóak lenni, esetleg fontos számunkra, hogy a megjelenésünk tükrözze a stílusunkat, hangulatunkat is, akkor a manikűrre is nagy gondot kell fordítanunk. 

A műkörmök és az olyan professzionális készítmények, mint amilyenek a Silcare Base One Pastel zselék is, segítenek abban, hogy ezt ne csak kivitelezhesd, hanem úgy gondoskodj róla, hogy mindez a lehető legkevesebb idődbe és energiádba kerüljön. Egyszerűen csak légy csodás minden nap ezekkel a valóban tartósan mesés termékekkel!

Milyen tulajdonság jellemzi a színes zseléket?

A jó tapadás és a magas pigmenttartalom mellett érdemes megemlíteni, hogy nagyon könnyen dolgozhatunk velük, ezért kezdők és hobby körömszobrászok akár otthon is szép körmöket készíthetnek a segítségükkel. Biztosan sikerélmény lesz a vége!

Ráadásul, mivel a zselék csak műkörmös lámpa alatt kötnek, ezért minden hibát nyugodtan ki lehet javítani, nem kell sietni!

A Silcare Base One Pastel zselék

A Silcare Base One zselék az egyik legnépszerűbbnek számítanak a zselék között. A termékcsaládban az építő Base One zselék mellett megtalálod a színes Neon és a Pastel Kollekciót is.

A termékcsaládra egységesen jellemző, hogy különleges receptúra alapján készültek, amelynek köszönhetően számos pozitív tulajdonság jellemzi őket. Az egyik pozitívum az, hogy ezek az alapanyagok teljes mértékben mentesek az akrilsavtól, aminek egyenes következménye az, hogy sokkal kíméletesebbek a körömlemezre nézve is. Ezen felül ez az egyedülálló recept a kiemelten tartós polimer láncok kialakításában tűnik ki a többi közül. 

A Silcare Base One Pastel zselék gyönyörű pasztell színekkel kényeztetnek, amelyek önmagukban vagy kombinációban, esetleg intenzívebb árnyalatokkal együtt is csodálatos végeredményt kínálnak. A szépséges színek biztosan megmozgatják a fantáziádat!

Végül, ne feledkezzünk meg a kötésidőről sem, hiszen fontos a munka tervezhetősége szempontjából: a 36W-os UV lámpa használata esetén 2 perccel, UV/LED lámpában 30 másodperccel számolhatunk.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább