Szűrés

Termék státusza
Színárnyalat
Ár
955 Ft - 1 050 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Base One Pixel zselék

Base One Pixel zselék

Tudtad, hogy a Silcare Base One termékcsalád több különálló kollekcióval rendelkezik? Az építő zselék mellett ott vannak a Color, azaz színes zselék is, köztük a Pasztel, a Neon Kollekció és íme, itt vannak a Base One Pixel zselék is, amelyek garantáltan elvarázsolnak különleges tulajdonságaiknak köszönhetően.

A Silcare a márkanévhez hűen a lehető legmagasabb minőséget, állatkísérletek nélkül fejlesztett termékeket, különleges receptúrát és a gyakran allergiás vagy érzékenységi reakciókat okozó akrilsavtól való teljes mentességet jelenti.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább

Milyen kategóriába tartoznak a Base One Pixel zselék? 

A Base One termékcsalád - nyilvánvalóan az építő zseléik kivételével - a különleges színes zselék csoportját teszi még változatosabbá. A színes zselék számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, amelynek köszönhetően nagyon népszerűek mind a kezdő, mind a profi felhasználók körében.

Ahogy az építő zselék, úgy a színes zselék is nagyszerű konzisztenciával, közepes vagy sűrű viszkozitással, valamint nagyon jól kihasználható önterülő képességgel bírnak. Az önterülésnek, valamint annak a tulajdonságnak köszönhetően, hogy csak és kizárólag műkörmös lámpa fénye alatt kötnek meg, a színes zselékkel azok is jól szoktak boldogulni, akik teljesen kezdők a körmök és műkörmök világában.

Ez azt jelenti, hogy ezekkel a termékekkel egy teljesen kezdő is fantasztikus, professzionális termékeket kaphat, miközben még az is garantált, hogy a végeredmény is szép legyen. Ehhez hasznos azt is észben tartani, hogy a színes zseléket és így a Base One Pixel zseléket is lehet finoman javítani, ezért munka közben, sőt, akár utána is lehetőségünk adódik a korrigálásra.

Milyen tulajdonságok jellemzik a Base One Pixel zseléket?

A közepes sűrűség, a kiváló önterülő képesség és a különleges pixelek, csillámok egyedivé teszik a terméket. Nemcsak könnyen dolgozhatunk velük, hanem különleges végeredményt kaphatunk ezzel a kiváló tulajdonságokkal rendelkező, remek tapadású és egyedi megjelenésű zselével. A kifejezetten magas pigment tartalom garantálja azt, hogy kiváló fedőképességet kapjunk, míg a gyönyörű csillámos hatást a termékben található pixelekkel érjük el. Intenzív szín, elképesztő telítettség és egyedi szikrázás lesz a tiéd, ha te is a Silcare Base One Pixel zselével díszíted a körmeidet vagy műkörmeidet.

36W-os UV lámpában 2 percnyi időre lesz szükség, míg UV/LED lámpában körülbelül 30 másodperc lesz az az idő, amely alatt teljesen megköt a Pixel zselé.

Milyen színek várnak a Pixel kollekcióban és hogyan válassz?

A Silcare Base One Pixel kollekció nagyon szép színekben, különleges, lágy árnyalatokban érhető el és bátran kombinálható más anyagokkal, technikákkal is. A fekete és a fehér mellett a legdivatosabb és legizgalmasabb színek közül válogathatsz.

A bal oldalt lévő sávban kiválaszthatod a színes karikákra kattintva, hogy melyik színen belüli árnyalatok érdekelnek. Ezek közül akad olyan, amelyik csak egy árnyalatban, míg mások többféle választási lehetőséget is kínálva állnak rendelkezésedre.  

Ha szeretnéd, akkor aszerint is válogathatsz a termékek közül, hogy melyik érhető el raktárról, hiszen ezeket gyorsabban tudjuk szállítani. Pénztárcabarát ajánlatainkat az akciókra kattintva találod meg, összegyűjtve. Így árérzékenyen is van lehetőséged válogatni.

A színek összeválogatása, egymással való kompatibilitása többféle tanács és javaslat mentén összegezhető. A legjobb útravaló, amit válogatás előtt kaphatsz, az az, hogy nyugodtan bízd magad a szépérzékedre és merj bátran kísérletezni a színekkel, különféle technikákkal és anyagokkal is!

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább