Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Base One Strawberry Clear

A Base One Strawberry építőzselé egy modern receptnek megfelelően jött létre, amely rendkívül tartós és rugalmas, de ugyanakkor erős tapadású anyag létrejöttét eredményezte. A Base One Strawberry egy átlátszóra kötő, közepesen sűrű, kiváló tapadású, aromásított építőzselé, eper illattal. Önterülő tulajdonságának köszönhetően, jól kezelhető, így egyaránt ajánlott kezdő vagy gyakorlott felhasználóknak is. Akrilsavat nem tartalmaz, így kedvezőbb hatással van a körömlemezre mint a hagyományos UV zselék.   Használata 36W-os UV lámpában vagy nagy-teljesítményű (min. 48W) UV/LED lámpában ajánlott. A kötési ideje UV lámpa esetébe 2 perc*, UV/LED lámpa esetében 30 másodperc*. Hőképződésmentes termék!
(*az itt megadott kötési idő nagyban függ a használt lámpa minőségétől, típusától és teljesítményétől. Hagyományos LED lámpában nem köt!!)

A Nail4U Webáruház egyedülálló sávos kedvezmény rendszerének köszönhetően, akár 20%-al többet fordíthatsz Base One Strawberry zselék vásárlására! Bővebb információ >>>

Tovább