Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
1 695 Ft - 9 850 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

High Light LED zselék

High Light LED zselék

A megbízható és méltán nagy hírnévnek örvendő, professzionális Silcare termékek közé tartoznak a High Light LED zselék. Ezeknek a zseléknek a használatával egyszerre takaríthatunk meg időt és dolgozhatunk egy minden szempontból a modern elvárásoknak megfelelő, kiváló műköröm alapanyaggal.

Ez az építő zselé jelentősen lerövidíti azt az időt, amelyet a többi építő zselét használva, lámpázással szoktunk tölteni. A szokásos 2-3 perces kötéssel szemben, amennyiben LED műkörmös lámpával használjuk, akár 30 másodperc alatt tökéletes kötést hozhatunk létre.

Tovább

Miért szeretjük a műköröm zseléket?

A műköröm zselék számos olyan tulajdonság birtokában vannak, amelynek köszönhető az, hogy aszteroidaként robbantak be a műköröm alapanyagok világába. Ha már hölgyekről beszélünk, biztos nem találjuk meglepőnek, hogy részben azért kedveltük meg őket olyan nagyon, mert a korábban használt porcelán és liquid kombinációhoz képest a zselével egyszer s mindenkorra elbúcsúzhattunk a kellemetlen szagoktól. Az is fontos szerepet játszik a népszerűségében, hogy viselése nagyon kellemes, sőt természetes érzés, azaz könnyen el is feledkezünk róla, ami bizony nem mondható el mindegyik típusú műköröm esetén.

A zselével olyan könnyű dolgozni, hogy még a kezdők is gyorsan megtanulják kezelni és különösebb ügyesség nélkül is építhetünk vele körmöket. Apropó építés: a műköröm zselék között két nagy csoport van, az egyikbe az építő zselék, a másikba pedig a díszítő zselék tartoznak. Szerencsére némelyikük mindkét területen képes helytállni.

Miért válaszd a High Light LED zseléket?

A High Light LED építő zselék a legmodernebb fejlesztések közül kerülnek ki, mégsem ezzel emelkednek ki a többi műköröm zselé közül. Jelentőségüket elsősorban az adja, hogy abban az esetben, ha LED lámpában használjuk, akkor a kötési idő 2-3 percről mindössze 30 másodpercre csökken. Ez a különbség talán nem tűnik túl nagynak első hallásra, de egy profi műkörmös szakember számára, aki rengeteg körmöt készít el minden egyes nap, minden másodperc értékes, hiszen a megnyert idő összeadódik a nap végére.

Fontos tisztában lenni azzal, hogy ez a termék ugyanezt a teljesítményt nem tudja UV lámpa alkalmazása mellett garantálni. Ahogy a nevében is benne van, ezt az építő zselét LED lámpákhoz tervezték.

Milyen kedvező tulajdonságai vannak a High Light LED zseléknek?

A prémium minőség mellett a High Light LED építő zselék közepesen sűrű viszkozitással rendelkeznek, amellyel nagyon könnyű feladattá válik a műköröm építése. E kedvező tulajdonság, valamint a jelentős időmegtakarítás mellett fontos megemlíteni azt a tényt is, hogy ez a termék - a Silcare termékek többségéhez hasonlóan - nem tartalmaz akrilsavat, ezért pozitívabb hatást gyakorol a körömlemezre, mint az akrilsavas társai.

Cover, Clear, Milkshake, Bianco és Pink színekben érhetjük el a High Light zseléket is, a többi építő zseléhez hasonlóan. A High Light építő zselék gyönyörű, extrém fényes felületű, természetes hatású műkörmöket eredményeznek, amelyek sok-sok örömet okoznak a tulajdonosainak. Ha pedig elkészültek a tökéletes műkörmök, már következhet is a díszítés.

A High Light zselé segítségével épített műkörmöket ugyanúgy formázhatod és díszítheted, ahogy a többi műköröm zselével készített körmöt. Válassz bátran elképzeléseid szerint, illetve hagyd, hogy megihlessenek az évszakok, a közelgő ünnepek vagy más alkalmak. Ahogy a lakást is ünnepi díszbe öltöztetjük a várakozás részeként, úgy hangolódhatunk rá az előttünk álló eseményekre is egy hozzáillő körömdíszítéssel, amely ráadásul szép és tartós is lesz, hiszen High Light építő zselével készített körömre alkotjuk.

Tovább