Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
1 495 Ft - 5 800 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Nailo Masked zselék

Nailo Masked zselék

A Nailo Masked zselék professzionális színvonalú körömágyhosszabbító zselék a Silcare-től. A prémium minőség mellett könnyű kezelhetőség jellemzi őket. Tökéletes fedést biztosítanak a hibák ellen, már vékony rétegben felvíve is, amiért biztosan te is imádni fogod!

A körömágy optikai meghosszabbításához ezek a legtökéletesebb zselék. Kezdők és profi szakemberek számára egyaránt javasoltak a Nailo Masked termékek, hiszen nemcsak tökéletes alapanyagok a körömágyhoz, hanem állaguknak köszönhetően a lassú munkatempó sem okoz gondot használatuk közben. Próbáld ki őket te is!

Tovább

Körömágyhosszabbító zselék vs. műköröm építő zselék

A műköröm zselék között egy speciális csoportot alkotnak a körömágyhosszabbító zselék. A műköröm építő zselék az egyik legkeresettebb műköröm alapanyagnak számítanak. Könnyű dolgozni velük és szép, természetes hatású műkörmöket lehet építeni felhasználásukkal. Egyes típusaik még arra is alkalmasak, hogy akár az egészen rövid, esetleg rágott körmökre is megoldást jelentsenek, és számos más problémára is kiváló opciókat kínálnak. A műköröm zselékkel tehát egyszerre kivitelezhetjük a szép és tartós, természetes hatású körmöket.

Mire jó a körömágyhosszabbító zselé? Ez a típusú zselé alapvetően nem arra készült, hogy a teljes körmöt ezzel készítsük, építsük. Ezzel szemben a körömágyhosszabbító zselé arra való, hogy meghosszabbítsuk vele optikailag a körömágyat, elrejtsük a körömhibákat és lenövésmentes körmöket alkossunk a segítségével.

Természetesen vannak olyan termékek, amelyek egyszerre építő zselék és körömágyhosszabbító zselének is alkalmasak, például ilyen az új innováció, az Affinity Ice Cover, illetve a puding állagú és körömágy színű Jelly Gel termékek, s ezeknek is megvannak a saját tagadhatatlan előnyeik. Azonban a direkt körömágyhosszabbításra fejlesztett zselék a legerősebbek, legkiválóbbak azokban a tulajdonságokban, amelyeket ezektől a speciális feladatra fejlesztett zseléktől elvárunk.

Nailo Masked zselék

A Silcare az egyik legnépszerűbb márka a körmök és műkörmök piacán és nem véletlenül. Folyamatos innovációik és fejlesztéseik lehetővé teszik, hogy a legmodernebb termékeket kínálja vásárlóinak. A Silcare Nailo Masked zselék az egyik legnépszerűbbek a körömágyhosszabbító zseléik között. Kiváló, prémium minőség jellemzi őket.

A Nailo Masked zselék sűrű anyaguknak köszönhetően nem folynak el és nem is mozdulnak el. Ez nem csak azt jelenti, hogy nagyon könnyű dolgozni velük, hanem egyszersmind azt is biztosítja, hogy gyakorlatilag korlátlan idő álljon rendelkezésre a feladat elvégzéséhez. Ez a két tulajdonság lehetővé teszi, hogy a műkörmös szakembereken túl a kezdők is bátran próbálkozzanak meg vele.

Különlegességük a kifejezetten intenzív pigmentáltság, amelynek köszönhetően már vékony rétegben felvíve is tökéletes fedést biztosítanak. Éppen ezért nagyszerűen elrejthetjük velük az esetleges hibákat, hosszabbíthatjuk optikailag a körömágyat és valóra válthatjuk a lenövésmentes körmöket.

Nailo Masked Prémium zselé

A Nailo Masked Prémium zselé tökéletes fedést biztosít már egészen vékony rétegben is. Színe optimális a körömágy hosszabbításhoz. Az erős pigmentáltságnak köszönhetően teljesen elrejti a hibákat, viszont éppen ezért műköröm építésre nem alkalmas, hiszen az ehhez szükséges nagyobb mennyiség nehezen tudna rendesen átkötni.

A Nailo Masked Prémium zselét 36W-os UV lámpában vagy legalább 48W-os UV/LED lámpában javasolt használni, a makulátlan eredmény érdekében.

Tovább