Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Színárnyalat
Ár
1 150 Ft - 1 790 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Silcare Paint Gel, festő zselék

Silcare Paint Gel, festő zselék

Minőségi festőzseléink professzionális felhasználásra készültek, de a kezdők is könnyen elsajátíthatják például az egy mozdulat technikát, amellyel szinte azonnal egy teljesen új szintre helyezhetik az elkészült műköröm megjelenését.

Intenzív pigmentáltság, erőteljes, határozott színek jellemzik díszítőzseléinket. Sűrű állaguk lehetővé teszi, hogy könnyedén és szakszerűen dolgozz velük. Bonyolult minták kialakítására is tökéletesen alkalmasak, s velük teljesen egyedi körömdíszítéseket hozhatsz létre. UV és LED lámpa szükséges megkötésükhöz.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább

Professzionális festőzselék

A műköröm alapanyagok között méltán népszerűek professzionális festőzseléink. Rengeteg minden megvalósítható velük, a díszítőzselékkel valóban megkoronázhatod a körmeidet. Akár szó szerint is. Teljesen egyedi díszítések is megvalósíthatók, csak a fantáziádon és az ügyességeden múlik a végeredmény. 

Sokféle technikát kivitelezhetsz festőzseléinkkel, a már említett egy mozdulat technikán kívül alkalmasak kontúrvonalak rajzolására, zselés festésre is. Zhostovo minták is elkészíthetőek a segítségükkel, valamint márványozó technikához is tökéletesek. Árnyékoláshoz vagy színátmenetek elkészítéséhez is használhatod őket. Extravagáns, egyedi díszítéseket is megálmodhatsz és tökéletesen kivitelezhetsz velük.

UV és LED lámpa alatt is megkötnek.

A díszítőzselék előnyei

Mivel festőzseléink UV fényre kötnek, ezért nem szorít az idő, nyugodtan dolgozhatsz a díszítésen. Ez különösen fontos, ha kezdő vagy, de akkor is, ha először dolgozol egy új mintával, vagy valami egészen különlegessel próbálkozol éppen.

Sűrű konzisztenciájuk a garancia arra, hogy ne folyjanak el munka közben. Ugyanezért egészen vékony vonal kialakítására is tökéletesen alkalmasak, és aprólékos mintákat is készíthetsz velük.

Amikor árnyékolást alakítasz ki, a festőzselékkel jóval intenzívebb, élénkebb átmenetek megvalósítása is lehetséges. Tökéletesen megtapadnak fényes felületeken is, ezért a további fényzselézést akár el is hagyhatod.

Excellent pro Art Gel

A Master Edition kollekció fantasztikus darabja a többféle színben is elérhető Excellent pro Art Gel. Sűrű és krémes anyagának köszönhetően kellemes használatot tesz lehetővé, és bármilyen díszítéshez használhatod. Kifejezetten érdemes bonyolult és aprólékos formákhoz ezt a terméket választani. Vékony vonalak vagy vastagabb forma sem okozhat gondot, hiszen kifejezetten könnyed munkavégzést garantál.

Intenzív színének, erős pigmentáltságának köszönhetően egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. Magas fényű és ellenálló felületet eredményez, és cleanerrel való törlést nem kell alkalmazni utána. Fényes felületen sem fog elfolyni. UV és LED lámpa alatt is megköt, 30 másodperc és 2 perc közötti kötési idővel számolhatsz.

Az Excellent pro Art Gel egy professzionális festőzselé. Alkalmazásakor fontos tudni, hogy ritkán ugyan, de előfordulhatnak vele szemben allergiás reakciók, elsősorban bőr- vagy szemirritáció formájában, éppen ezért körültekintő alkalmazást igényel. Emiatt szakemberek számára javasoljuk használatát.

Silcare Base One Paint Gel

A hatalmas színpalettával rendelkező Base One Paint zselék igazi telített színhatással kápráztatnak el. Fedőképességük kiemelkedő, hiszen erős pigmentációval rendelkeznek. Az elképzelhető legnagyobb mértékben őrzik formájukat, sűrű anyaguk nem folyik el, de nem is zsugorodnak össze.

A Silcare Base One Paint Gel a nagyon pontos tervezést igénylő, aprólékos minták tökéletes festőzseléje. Nagyon bonyolult elképzelések megvalósításánál javasoljuk, hogy az egyes részletek elkészülte után használj UV lámpát. 3D-s hatást is elérhetsz vele, ha rétegzed. Transzferfóliás díszítésekhez is alkalmas, mivel lámpázás után a felületén kohéziós réteg jön létre.

A képernyőn látható színek, szinte soha nem egyeznek teljesen a valósággal. Kérünk mindenkit, ennek tudatában válogasson színeink közül. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább