Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 18.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Nail4U Savas Primer

Nail4U Savas Primer

Nail4U Savas Primer

A Savas Primer, tapadást elősegítő folyadék. Használata a Nail Prep előkészítő folyadékot követően szükséges. Felvitele után a teljes száradást megvárva lehet rá építeni. Levegőn szárad, így UV lámpa használatára nincs szükség.

Bővebben
Kiszerelés :
11 ml
Tulajdonsága :
Savas
Kézbesítés :
2022.02.01
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 200 Ft
Egységár: 109 Ft/ml

Részletek

A termék használatánál fokozott odafigyelés szükséges, ugyanis a savas primer bőrrel nem érintkezhet, mert igen erős maró hatású. A bőrre kerülést követően égési sérüléseknek megfelelő elváltozást okoz. Ha ez megtörténik azonnak orvoshoz kell fordulni. Kizárólag professzionális felhasználásra ajánlott!

Rendkívül erős tapadást biztosít. UV lámpa használat nélkül alkalmazandó. 
Tulajdonságai:
- Sav tartalmú termék
- Gyorsan szárad
- Nagyon erős maró hatású

Fontos figyelmeztetés! Téli szezonban előfordulhat, hogy a szállítás során a primer megdermed. Ha kristályosodott, fagyott állapotban találod a primert a csomagodban, akkor NE BONTSD KI! Minden Primer 6°C alatt ezt a halmazállapotott veszi fel. Ilyen állapotban KIBONTANI TILOS!!! Várd meg, amíg szobahőmérsékletlen feloldódik, ezt követően gond nélkül tudod majd használni. Aggodalomra semmi ok, ez a változás minőségbeli romlást nem okoz a terméknél. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!