Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
490 Ft - 1 455 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Köröm és körömágybőr ápolók

Köröm- és körömágybőr-ápolók

A köröm- és körömágybőr-ápolók azok a termékek, amelyek abban segítenek, hogy megfelelő alapot tudj megvalósítani ahhoz, hogy tökéletes kezeid és körmeid legyenek. Hiszen egyáltalán nem elég az, hogy megkeressük a legjobb műköröm alapanyagokat és géllakkokat, s azokat alkalmazzuk, hanem gondoskodni kell arról is, hogy minderre ápolt kezeken és körmökön kerüljön sor.

Kategóriaoldalunkon megtalálhatod a legjobb, professzionális felhasználásra is alkalmas köröm- és körömágybőr-ápolókat, amelyekkel örökre búcsút mondhatsz a csúnya és fájdalmas, berepedezett bőrnek! Nézd meg kínálatunkat!

Tovább

Miről tanúskodnak a kezeink és a körmeink?

Rengeteg mindenről! Egyrészt hiába rejtjük arcunkat alapozó és smink mögé, a kezeink akkor is hajlamosak elárulni a korunkat, amikor egyébként minden más szempontból és területen olyan tökéletes munkát végeztünk, hogy a legsasszeműbbek is csak nagy vonalakban mernek találgatni, hogy hány évesek lehetünk. Kéz- és körömápoló termékeink segítségével azonban ezek is sokkal fiatalosabbak lehetnek. A rendszeres és minőségi készítményekkel megvalósított ápolásnak köszönhetően elkerülhetjük, hogy a kezeink árulkodjanak a hátunk mögött lévő évek számáról.

Az egyik tehát a kor, ahol csalhatunk egy kis odafigyeléssel, s valóban megőrizhetjük szépségünket. Azonban nem érdemes megfeledkezni arról sem, hogy az ápoltságunkról, igényességünkről is sokat mesélnek a kezeink! Ráadásul, mivel a kezek előtérbe kerülnek üdvözléskor, gesztikuláláskor is, ezért az első pillanatoktól kezdve nagy figyelem irányul rájuk, komolyan befolyásolva az összképet, amit kialakítunk közben magunkról a másik emberben, legyen az egy leendő ügyfél, munkaadó, barát vagy szerelem.

Minőségi köröm- és körömágybőr-ápolók várnak oldalunkon!

A szép és ápolt kezek és körmök a köröm- és körömágybőr-ápolóknak köszönhetően könnyen megvalósíthatók, miközben egy kellemes, kényeztető lépéssel bővíthetjük mindennapi rutinunkat. Nemcsak szép bőr és erős körömlemez marad a nyomukban, de végre megszabadulhatunk a bosszantó szálkásodástól és berepedezéstől, ami ráadásul nem csupán esztétikailag kellemetlen, hanem gyakran fájdalmas, érzékeny élménynek is bizonyul.

Kifogástalan megjelenés, kellemesen puha, szép bőr, s kényeztető ápolás - mindezt megadják professzionális termékeink, amelyekkel érdemes közelebbről is megismerkedned.

Lotion, a krémes gondoskodásért

A Farmona vitaminos kéz- és körömápolójával egyetlen lépésben gondoskodhatsz minden kritikus területről. Vitaminok, enzimek, valamint gyümölcssavak együttesen hozzák létre a fantasztikus hatást, amelynek köszönhetően te is beleszeretsz ebbe a kozmetikumba. Akár műköröm építése előtt is alkalmazható, nem rontja azok élettartamát!

Vajas kényeztetés

A Silcare kutikula vajával exkluzív ápolást biztosíthatsz ennek az érzékeny területnek. Kellemes, finom illatával nemcsak megnyugtató minden érzéked számára, hanem tartós védelmet is nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, így mind az időjárás okozta kellemetlenségek, mint a szél vagy a hideg, illetve a tisztítószerek sem fognak károkat okozni neked. A szép és erős körmökért a körömlemezre fejlesztett vajat ajánljuk, de érdemes egy próbát tenni a Claresa kombinált készítményével is.

Olajos ápolás

A legszélesebb kínálat a népszerű ápolóolajokból vár. Többféle illat, márka és kiszerelés közül lehet válogatni, a gyorsabb keresésért érdemes az oldal bal oldalán található szűrőket is használni, hiszen minél előbb leadhatod a rendelésedet, annál előbb próbálhatod ki legújabb kedvenceidet.

Tovább