TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear - Airless

10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear - Airless
10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear - Airless
10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear - Airless
10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear - Airless

10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear - Airless

A 10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear - Airless forradalmian új hibrid gél, új, levegő nélküli csomagolásban, amely biztosítja, az anyag pontos felvitelét a körömlemezre, korlátozza a termék levegővel való érintkezését és lehetővé teszi a készítmény maximális kihasználását a tégelyből. A csomagolásban egy kis dugattyú szív és pumpál, így a palack teljes tartalma egyenletesen mozog, ezért az utolsó csepp is kinyerhető a tégelyből. 

Bővebben
Kiszerelés :
15g
Használható :
Gél lakk alapnak, vagy bármilyen anyagnál fedő rétegnek
Kötése :
UV/LED vagy LED lámpában
Kötési ideje :
1 perc
Konzisztenciája :
Sűrű
Tulajdonsága :
rugalmas, fixálást igényel
Kézbesítés :
2022.10.11
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
2 950 Ft
Egységár: 197 Ft/g

Részletek

A 10in1 Revolution Hybrid Gel, mely 10 nagyszerű tulajdonságot magába foglaló termék. A gyenge és törékeny körmök megerősítésére, körmök kialakítására vagy a körmök meghosszabbítására, illetve újraépítésére használható. Alkalmazható önmagában vagy alapként gél lakk alá. 2 színben kapható: átlátszó és világos rózsaszín. A termék mindenféle körömre, még a nagyon gyenge körmökre is használható. Használatával minden gél lakk kivételesen hosszú ideig marad a körmön. Pótolhatatlan, innovatív, forradalmi termék! 

A 10in1 Revolution Hybrid Gel, Clear tulajdonságai, lehetőségei:
1.Alap - tökéletesen alkalmas gél lakkok alapjaként.
2.C ív kialakításaa közepes sűrűségnek és a tökéletes önterülő tulajdonságoknak köszönhetően, jól működik a c ív kialakításához, az egyenlőtlenségek kitöltéséhez vagy a lenövés feltöltéséhez.
3.Hosszabbítás - a termék megfelelő tixotrópiája lehetővé teszi a körömlemez könnyű meghosszabbítását sablonnal.
4.Mechanikai és termikus ellenállás - a termék tökéletes mechanikai tulajdonságokat mutat a kikeményedés után. Nem érzékeny a hőmérsékletre, ennek köszönhetően a kialakított köröm megőrzi alakját és keménységét, valamint rendkívül tartós.
5.Top - használható fedő rétegként is.
6.Erősítés - fizikailag erősíti a körmöt egy kemény bevonat létrehozásával, amely megvédi a körömlemezt a külső hatásoktól.
7.Természetes hidrolizált α-keratin tartalom
8.Aminosavak
9. Ásványok
10. Vitaminok

Aminosavak, ásványi anyagok és vitaminok, amelyeket a búzacsíra kivonat és a sörélesztő kivonat tartalmaz.
Használata alapként: Vékony réteget kell alkalmazni a természetes körömlemezre, majd megköttetni min. 36W-os UV/LED lámpa, vagy LED-lámpa segítségével. A körömhosszabbításhoz egy vékony réteg, majd két vastagabb réteg alkalmazása ajánlott.

Fedőként: Vékony réteget kell alkalmazni az elkészített köröm tetején, majd megköttetni min. 36W-os UV/LED lámpa, vagy LED-lámpa segítségével. A kötési idő a mindkét esetben a használt lámpának a teljesítményétől függően kb. 1 perc.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek