Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 17.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Silcare Base One Chameleon, Lavender Kiss 04#

Silcare Base One Chameleon, Lavender Kiss 04#
Silcare Base One Chameleon, Lavender Kiss 04#
Silcare Base One Chameleon, Lavender Kiss 04#
Silcare Base One Chameleon, Lavender Kiss 04#

Silcare Base One Chameleon, Lavender Kiss 04#

A Silcare Base One Chameleon, Lavender Kiss 04# zselével varázslatos körmöket hozhatsz létre egy szempillantás alatt. Mindannyian változóak vagyunk, de egy nőt semmi sem változtat meg jobban, mint az erősen csillogó köröm. Ha szereted a sokféleséget és az eredetiséget, akkor a Base One Chameleon kifejező színei valóra váltják álmaid. Minden pillanatban csillogó, intenzív színekkel varázsolhat el ez a különleges fixálásmentes színes zselé. 

Bővebben
Kiszerelés :
5 g
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Lágyabb
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2021.12.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
1 050 Ft
Egységár: 210 Ft/g

Részletek

Szereted a zselés körmök tartósságát, de gyorsan megunod az egyféle színt? Változtasd meg a dinamikusan izzó Chameleon zselé segítségével. A Silcare Base One Chameleon, Lavender Kiss különlegessége, hogy minden szögből, más és más színt mutat. 

A legjobb eredmény érdekében a következőképp alkalmazzuk:
A kész körömre vékony rétegben, sötét színű színes zselét húzzunk (legjobb a fekete!), majd UV lámpa segítségével megköttetjük 2-3 perc alatt. Ezután egy vékony réteg Chameleon zselé következik, amit szintén köttetünk 2 percig. A jobb hatás érdekében, akár még egy réteg Chameleon zselét használhatunk. A teljes kötést követően nem igényel fixálást és fényzselé használata is elhagyható. 

Az így elkészült körmökre a magas fényű csillogás és a rá eső fény szögétől változó szín, ami jellemző. A termék konzisztenciája lágy, így egy zselés építő ecset segítségével nagyon könnyen felvihető a köröm felületére. Önterülő tulajdonsága tovább könnyíti felhasználhatóságát. Kötési ideje, 36W-os UV lámpában 2-3 perc.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!