Szűrés

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Előkészítő és segéd folyadékok

Előkészítő és segédfolyadékok

Ezen az oldalon az előkészítő és segédfolyadékokat találod meg. Vajon mi a titka a professzionális minőségű körmöknek? Egyrészt a felkészült szakember, aki tudja, hogy a lakkon és a zselén kívül még rengeteg mindenre szükség van a tökéletes eredményhez és az elégedett vendégekhez. Oldalunkon megtalálod ezt a rengeteg mindent, igényes és profi minőségben, amelyben nem fogsz csalódni.

Ha elszánt vagy a tekintetben, hogy saját körmeid szobrásza légy, akkor nagyon fontos, hogy ezen az oldalon körülnézz. Ha profi körmös vagy, akkor már tudod, hogy a műköröm alapanyagok között a kiváló minőségű előkészítő és segédfolyadékok nagymértékben meghatározzák a végeredményt.

Tovább

Előkészítő és segédfolyadékok a kínálatunkban

Ebben a kategóriában találod meg azokat a termékeket, amelyek nélkülözhetetlenek, ha valóban tartós és problémáktól mentes körmöket szeretnél alkotni. A lelkiismeretesen elvégzett előkészítési szakasz nélkül nem érhető el a kívánt végeredmény. Előkészítő folyadékaink segítségével pontosan olyan startot adsz a körmök elkészítéséhez, amely képes bebiztosítani a hosszan tartó és valóban szép körmöket, műkörmöket. A segédfolyadékok használatával az építés és lakkozás szakaszában érheted el a kívánt minőséget. A fertőtlenítő folyadékok a tisztaságért, valamint a vírus- és baktériummentességért felelnek.

Előkészítő folyadékok

Tökéletes, levegőtől, levegőbuborékoktól mentes szép körmök. Az előkészítők zsírmentessé teszik a köröm felületét, javítják a műköröm alapanyagok és géllakkok tapadási képességét. Az előkészítő folyadékok pontosan olyan mértékben dehidratálják a körmöket, amely előnyös a további munkafolyamatok szempontjából. Savmentes és savas változatok is elérhetőek. Problémás és érzékeny körmökre gomba- és baktériumellenes összetevőkkel rendelkező előkészítőket is kínálunk.

Cleanerek

Többféle illattal, de illatmentes típusokat is találhatsz, válassz igényeid szerint! Az előkészítés utolsó lépéseként vagy befejező szakaszban is alkalmazható. Utóbbiban a kohéziós réteg eltávolítására szolgál. Zsírtalanító, valamint a tapadást javító hatással rendelkezik, műköröm építése előtt és géllakkozás előtt is javasolt az alkalmazása.

Liquid folyadékok

A porcelán műkörmök építéséhez feltétlenül szükséges alapanyagok a liquidek, hagyományos és színezett típusban is elérhetőek. Választhatsz reakcióidejük szerint, a saját munkatempódnak megfelelőt. Kezdőknek a lassabban megkötő, profiknak a gyorsabban megkötő folyadékot javasoljuk. Mindegyik levegőn szárad. Ideális porcelán díszek készítéséhez is.

Leoldófolyadékok

Leoldófolyadékaink segítségével kíméletesen távolíthatod el az oldható alapanyagokból készült műkörmöket, valamint a géllakkot. Acetonos vagy acetonmentes változat, sőt, vaníliaillatú leoldó folyadék is akad. Az acetonmentes változat csak a hagyományos körömlakkok oldására alkalmas. A lanolintartalmú leoldók segítik a körmök regenerációját, táplálják a körmöt és a körömágy bőrét. Egyes típusait akár porcelán műköröm eltávolítására is alkalmazhatod!

Fertőtlenítő folyadékok

A fertőtlenítőszerek kiemelten fontosak egy műkörmös szalonban. A manikűr és pedikűr első lépése a fertőtlenítés, de emellett a munkafelületek és az eszközök fertőtlenítése is megtörténik minden egyes vendég után. Jó hír ez a vendégeknek, akik így bátrabban látogathatják kedvenc szalonjukat járványos időszakokban is, természetesen a mindenkori javasolt védekezés betartásával.

Egyéb folyadékok

Itt találod a tipragasztókat, ecsettisztító folyadékokat, lakkhígítókat, nyomdalakkokat és más, kiegészítő, ugyanakkor nagyon hasznos folyadékot, amelyre szükséged lehet a körömépítés és -szépítés során.

Tovább